Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Februāris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Jaunie Dell Vostro piezīmjdatori:  nopietnas iespējas nopietnam biznesam

Augusts 08, 2011

Jaunie Dell Vostro piezīmjdatori: nopietnas iespējas nopietnam biznesam

Kompānija Dell piedāvā atjaunotus sērijas Vostro piezīmjdatorus

 

Piezīmjdators Vostro 3350:

liels mobilo speciālistu darba ražīgums, ērts kopējais darbs

Biznesa vajadzībām atbilstošs augsts mobilitātes līmenis, kas nesamazina funkcionālās iespējas. Izturīgais un vieglais piezīmjdators Vostro™ 3350 ar 13" ekrāna diagonāli ir īpaši izstrādāts mazo uzņēmumu vajadzībām. Šī stilīgā un uzticamā ierīce ļauj būt sasniedzamam jebkurā pasaules vietā un strādāt attālināti.

Jauns piezīmjdators Vostro 3550:

vienmēr pa rokai un vienmēr gatavs darbam

Mazā biznesa vajadzībām paredzētais piezīmjdators Vostro™ 3550 ir apgādāts ar funkcionālām iespējām, kas ļauj uzturēt sakarus, jums atrodoties jebkurā pasaules vietā, un strādāt attālināti. Tā 15,6" ekrāns nodrošina visas plašas darba vietas ērtības un vienlaikus garantē darījumu cilvēkam nepieciešamo mobilumu.

Piezīmjdators Vostro™ 3750:
nopietnas iespējas nopietnam biznesam 

Būdams īpaši izstrādāts mazo uzņēmumu vajadzībām, piezīmjdators Vostro™ 3750 lieliski aizvieto galddatorus. Tehnoloģiski pilnveidotais un jaudīgais piezīmjdators Vostro, kam ir 17,3" formāta ekrānu, dod iespēju pieslēgties gandrīz no jebkura pasaules punkta un strādāt attālināti. Turklāt tas izceļas ar stilīgumu un uzticamību.

  • Iepazīstieties ar savu jauno IT nodaļu: ar vienu klikšķi ielādējiet Dell atbalsta centru vai izvēlieties Dell ProSupport izvēles servisu (tostarp palīdzību uz vietas), kas ir pieejams katru dienu un visu diennakti.
  • Jums svarīgo biznesa datu aizsardzība: uzlabota datu aizsardzība ar iebūvēto optisko diskdzini, kā arī datu šifrēšana un aizsardzība ar parolēm, izmantojot Roxio Creator Starter programmnodrošinājumu.
  • Saziņa, konferences un kopīgs darbs: sazināšanās ar kolēģiem un klientiem, izmantojot Full-HD formāta tīmekļa kameru, virzītos mikrofonus un iepriekš instalētu konferenču programmnodrošinājumu tīmekļa konferenču rīkošanai un balss pārraides uzlabošanai.

 

Produktīvs risinājums jūsu biznesam

Jūsu uzņēmumam ir vajadzīgas plašas iespējas, kā arī ātrums un ražīgums. Vostro piezīmjdatori ir pilnvērtīgs un funkcionāls biznesa risinājums – bezprecedenta jaudas un portatīvuma apvienojums.

  • Uzvara pār konkurentiem: netraucēta vairākuzdevumu izpilde un zibenīgs ražīgums, ko nodrošina DDR3 operatīvā atmiņa. Tas ir jauns biznesa iespēju līmenis, izmantojot nākamās paaudzes Intel® Core™ procesoru apvienojumā ar operētājsistēmas atjauninājumu līdz īstam Windows® 7 Professional.
  • Intelektuāla grafiskā sistēma: palielināts darba ražīgums darbā ar grafiku un ilgāks darbs bez akumulatora uzlādes, izmantojot pārslēdzamo grafisko sistēmu ATI HD. Samazinot prasības attiecībā uz jaudu, piezīmjdators automātiski pārslēdzas uz intelektuāli iebūvēto Intel HD plati, kas ļauj palielināt laiku, kurā dators darbojas no akumulatora. 
  • Liela ātruma datu pārraide: dažreiz jūsu bizness vienkārši nevar gaidīt — kāpēc lai būtu jāgaida jums? Divas USB 3.0 pieslēgvietas nodrošina desmitkārtīgu datu pārraides ātruma palielinājumu salīdzinājumā ar USB 2.0 pieslēgvietām. Vostro piezīmjdatori ir apgādāti ar Bluetooth® 3.0 moduļiem, kas pārraida datus ar ātrumu līdz 24 Mbit/s, lielus failus pārvietojot dažu sekunžu laikā.

Konstrukcijas uzticamība

Platā un izturīgā metāla šarnīra un izturīgā alumīnija korpusa (tas pieejams Lucernas sarkanā, Brisbeinas bronzas un Aberdīnas sudraba krāsā) dēļ Vostro piezīmjdatori ir visai veiksmīgs piemērs tam, kā ieguldīt līdzekļus uzņēmuma attīstībā.


Darbs jebkurā laikā un jebkurā vietā

Savienojuma ierīkošana un kopīgs darbs, kad esat ceļā, kļūst aizvien ērtāki. Vostro piezīmjdatori ir aprīkoti ar aparatūras līdzekļu un programmnodrošinājuma paketi, kas ir īpaši izstrādāta, ievērojot mazo uzņēmumu vajadzības.

Kopīgs darbs pat ceļā

Tīmekļkameras lielākā izšķirtspēja, mikrofonu digitālā matrica, kas samazina fona trokšņus, iepriekš instalēta programmai Skype un SRS Premium Voice Pro, kas nodrošina nepārspējami augstu kopēja darba kvalitāti, jums ļauj piedalīties apspriedē, lai kurā pasaules vietā jūs atrastos.

Augsts darba ražīgums jebkurā laikā

Strādājiet jebkurā dienas laikā – dienu vai nakti –, izmantojot aizmugurapgaismojuma izvēles tastatūru, un ar deviņu elementu akumulatoru iegūstiet papildu darba stundas bez nepieciešamības to uzlādēt.

 

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.