Janvāris 29, 2020
OpenStack “Train” Software Release Leverages Virtualized Environment over ...
Janvāris 29, 2020
Breakthroughs in artificial intelligence (AI) that pave the way for autonomous ...
Janvāris 23, 2020
Revolutionary Modular Storage System Built to Efficiently Manage Enterprise, ...
Janvāris 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., a Gold-level member of Oracle PartnerNetwork (OPN), ...
Janvāris 21, 2020
THE ULTIMATE GRAPHICS CARD FOR 1080p GAMING
Janvāris 20, 2020
DC1000B is a high-performance cost-effective M.2 NVMe PCIe SSD for data ...
Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Augusts 21, 2012

ASBIS

Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Aicinām savā kolektīvā jaunu kolēģi - portatīvo datoru preču līnijas menedžeri.

Darba uzdevumi: Konkrētu zīmolu ieriču līnijas pārdošanas veicināšana un plānošana, finanšu līdzekļu apgrozības kontrole, cenu un preču klāsta politikas veidošana, sadarbība ar izplatītājiem, pasūtījumu izvietošana un mārketinga finansējuma fondu saņemšana un efektīva izmantošana konkrēto prečzīmju produkcijas pārdošanas veicināšanai.

Prasības kandidātiem:

• augstākā (vēlams tehniskā) izglītība; vismaz divus gadus ilga pieredze līdzīgā amatā;
  • zināšanas par IT tirgu (galvenajiem dalībniekiem, cenu veidošanas politiku un noieta kanāliem);
  • teicamas angļu un krievu valodas zināšanas;
  • neatlaidība mērķu sasniegšanā, labas analītiskas spējas, orientācija uz rezultātu, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Atalgojumu veido fiksētā alga un komisijas nauda par konkrētu izstrādājumu pārdošanu, un tas tiks apspriests ar katru kandidātu atsevišķi.

Mēs piedāvājam darbu stabili augošā starptautiskā uzņēmumā ar demokrātisku vadības stilu, profesionālās izaugsmes iespējas, papildapmācību, sociālo labumu paketi un komfortablus darba apstākļus.

Sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz e-pastu cv@asbis.lv