Maijs 13, 2019
Infortrend Europe Ltd are delighted to announce the release of their AI ...
Maijs 03, 2019
AMD
AMD designs, integrates and evolves high-performance computing and graphics ...
Aprīlis 22, 2019
INFINIDAT recently has announced the Metro Cluster solution InfiniBox Always On ...
Aprīlis 12, 2019
Intel and Google Cloud to Develop Anthos Reference Design to Simplify ...
Aprīlis 11, 2019
Intel in April 2019 introduced Intel Optane memory H10 with solid-state ...
Aprīlis 04, 2019
Building on more than 20 years of Intel® Xeon® platform leadership, Intel is ...
Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Augusts 21, 2012

ASBIS

Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Aicinām savā kolektīvā jaunu kolēģi - portatīvo datoru preču līnijas menedžeri.

Darba uzdevumi: Konkrētu zīmolu ieriču līnijas pārdošanas veicināšana un plānošana, finanšu līdzekļu apgrozības kontrole, cenu un preču klāsta politikas veidošana, sadarbība ar izplatītājiem, pasūtījumu izvietošana un mārketinga finansējuma fondu saņemšana un efektīva izmantošana konkrēto prečzīmju produkcijas pārdošanas veicināšanai.

Prasības kandidātiem:

• augstākā (vēlams tehniskā) izglītība; vismaz divus gadus ilga pieredze līdzīgā amatā;
  • zināšanas par IT tirgu (galvenajiem dalībniekiem, cenu veidošanas politiku un noieta kanāliem);
  • teicamas angļu un krievu valodas zināšanas;
  • neatlaidība mērķu sasniegšanā, labas analītiskas spējas, orientācija uz rezultātu, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Atalgojumu veido fiksētā alga un komisijas nauda par konkrētu izstrādājumu pārdošanu, un tas tiks apspriests ar katru kandidātu atsevišķi.

Mēs piedāvājam darbu stabili augošā starptautiskā uzņēmumā ar demokrātisku vadības stilu, profesionālās izaugsmes iespējas, papildapmācību, sociālo labumu paketi un komfortablus darba apstākļus.

Sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz e-pastu cv@asbis.lv