Janvāris 17, 2019
Intel unveiled the next wave of PC innovation that will advance the PC ...
Janvāris 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 January 2019, Limassol, Cyprus
Decembris 04, 2018
Drive Datacenter Performance with Infortrend GSa 5000 All-Flash Array
Novembris 26, 2018
Rezultāti šeit!
Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Augusts 21, 2012

ASBIS

Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Aicinām savā kolektīvā jaunu kolēģi - portatīvo datoru preču līnijas menedžeri.

Darba uzdevumi: Konkrētu zīmolu ieriču līnijas pārdošanas veicināšana un plānošana, finanšu līdzekļu apgrozības kontrole, cenu un preču klāsta politikas veidošana, sadarbība ar izplatītājiem, pasūtījumu izvietošana un mārketinga finansējuma fondu saņemšana un efektīva izmantošana konkrēto prečzīmju produkcijas pārdošanas veicināšanai.

Prasības kandidātiem:

• augstākā (vēlams tehniskā) izglītība; vismaz divus gadus ilga pieredze līdzīgā amatā;
  • zināšanas par IT tirgu (galvenajiem dalībniekiem, cenu veidošanas politiku un noieta kanāliem);
  • teicamas angļu un krievu valodas zināšanas;
  • neatlaidība mērķu sasniegšanā, labas analītiskas spējas, orientācija uz rezultātu, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Atalgojumu veido fiksētā alga un komisijas nauda par konkrētu izstrādājumu pārdošanu, un tas tiks apspriests ar katru kandidātu atsevišķi.

Mēs piedāvājam darbu stabili augošā starptautiskā uzņēmumā ar demokrātisku vadības stilu, profesionālās izaugsmes iespējas, papildapmācību, sociālo labumu paketi un komfortablus darba apstākļus.

Sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz e-pastu cv@asbis.lv