Septembris 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Septembris 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Septembris 14, 2018
Infortrend GSa family of all flash unified storage is designed to deliver ...
Augusts 16, 2018
Intel introduces new NUC kits and NUC mini PCs to the Intel NUC family ...
Augusts 13, 2018
Render, design, mix, edit, compose, model, and play. Empowering digital ...
Augusts 13, 2018
Intel outlines vision for reimagining memory and storage with Optane + QLC.
Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Augusts 21, 2012

ASBIS

Meklē darbu perspektīvā nozarē? Tad šis būs īstais!

Aicinām savā kolektīvā jaunu kolēģi - portatīvo datoru preču līnijas menedžeri.

Darba uzdevumi: Konkrētu zīmolu ieriču līnijas pārdošanas veicināšana un plānošana, finanšu līdzekļu apgrozības kontrole, cenu un preču klāsta politikas veidošana, sadarbība ar izplatītājiem, pasūtījumu izvietošana un mārketinga finansējuma fondu saņemšana un efektīva izmantošana konkrēto prečzīmju produkcijas pārdošanas veicināšanai.

Prasības kandidātiem:

• augstākā (vēlams tehniskā) izglītība; vismaz divus gadus ilga pieredze līdzīgā amatā;
  • zināšanas par IT tirgu (galvenajiem dalībniekiem, cenu veidošanas politiku un noieta kanāliem);
  • teicamas angļu un krievu valodas zināšanas;
  • neatlaidība mērķu sasniegšanā, labas analītiskas spējas, orientācija uz rezultātu, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Atalgojumu veido fiksētā alga un komisijas nauda par konkrētu izstrādājumu pārdošanu, un tas tiks apspriests ar katru kandidātu atsevišķi.

Mēs piedāvājam darbu stabili augošā starptautiskā uzņēmumā ar demokrātisku vadības stilu, profesionālās izaugsmes iespējas, papildapmācību, sociālo labumu paketi un komfortablus darba apstākļus.

Sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz e-pastu cv@asbis.lv