Kur nopirkt

ASBIS nodrošina plašu klāstu IT produktu saviem klientiem visā Latvijā. Lai uzzinātu sev tuvāk esošā veikala atrašanās vietu, apmeklējiet ASBIS dīleru sadaļu

ASBIS ziņas

Marts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Marts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Marts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Marts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Marts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Februāris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
ASBISC Enterprises PLC atjauninājums par eksporta atbilstības politiku

Decembris 18, 2018

ASBISC Enterprises PLC atjauninājums par eksporta atbilstības politiku

 ASBIS grupas politika pilnībā atbilst visiem likumiem un noteikumiem, kas reglamentē gan produktu, pakalpojumu, programmatūras un tehnisko datu eksportu, par ko ASBIS ir noslēgusi līgumus ar tā daudzajiem piegādātājiem, gan ar mūsu pašu produktiem, pakalpojumiem, programmatūru un tehniskajiem datiem. Katram darbiniekam ir jānodrošina šāda atbilstība. Visiem pārdošanas, pakalpojumu, piegādes, uzskaites un citiem darbiniekiem, kas var būt iesaistīti eksportēšanā, jāpārzina un regulāri jāpārskata:

● ES tirdzniecības politikas tīmekļa vietne: https://www.consilium.europa.eu/en/policies/trade-policy/,

● Rūpniecības un drošības biroja tīmekļa vietne: http://www.bis.doc.gov/ un

● valstu eksporta kontroles iestāžu tīmekļa vietnes,

lai nodrošinātu noteikumu ievērošanu. Īpaša uzmanība būtu jāpievērš, izsniedzot ārvalstu pilsoņiem tehnisku informāciju neatkarīgi no tā, vai tie ir vai nav ārvalstīs, elektroniski nosūtīt datus / programmatūru un eksportējot roku.

ASBIS personāls nekādos apstākļos nedrīkst pārdot vai sūtīt kādu preci, kas ir pretrunā piemērojamajiem eksporta likumiem, vai arī šie likumi tiek apdraudēti personīgām vajadzībām. Ne pārdošana, ne sūtīšana netiks veikta nevienai personai un / vai firmai, kas ir iekļauta ASV aizliegto pušu sarakstos un / vai ES sankciju datubāzē un / vai jebkurā piemērojamā eksporta kontrolē un noteikumos un / vai jebkurā firmā vai ir saistīta ar uzskaitīto uzņēmumu fiziskajām personām. Turklāt nevienā valstī, uz kuru attiecas ASV vai / vai ES fiksētas ekonomiskās vai tirdzniecības sankcijas, nav jāveic nekādi rīkojumi vai sūtījumi, ja vien piemērojamie tiesību akti nav atļauti citādi. Neievērojot šos noteikumus, var tikt piemēroti kriminālsankcijas un / vai sodanaudas, kā arī sodi, ieskaitot ASBIS lielu sodu uzlikšanu.

Turklāt ir spēkā noteikumi, kas vērš uzmanību uz eksportēto preču galapatēriņu un / vai gala patērētājiem (sk. Amerikas Savienoto Valstu 15 CFR 744.1 vispārējo aizliegumu 4). Rezultātā ASBIS ir jāuzmanās, pārbaudot klientus un darījumus. Tādēļ ir vairāk svarīgi nekā jebkad, ka "Know Your Klients" principi tiek saprasti un ieviesti, lai ASBIS varētu izpildīt nepieciešamo "zināt" standartu.

Jo īpaši darījumus nevar veikt, strādājot ar privātpersonām, uzņēmumiem un valstīm, kas iesaistītas kodolraķešu un ar ķīmiskajām vielām / bioloģiskiem procesiem un / vai ieroču izplatīšanā, bez ASV Tirdzniecības ministrijas un / vai piemērojamās ES iestādes licences. Katras ASBIS grupas uzņēmuma ģenerāldirektori un pārdošanas direktori ir kopīgi atbildīgi par politikas formālu pieņemšanu attiecīgajās struktūrvienībās, tās īstenošanu un atbilstību. Šī politika jāievēro katram darbiniekam, kas saistīts ar eksportu (PLM, PLSM, pārdošana, serviss, loģistika, grāmatvedība utt.) Un ir pieejams jebkuram uzņēmuma darbiniekam, ievietojot to paziņojumu valdei, iekļaujot personāla rokasgrāmatā vai ar citiem līdzekļiem pēc ĢM ieskatiem. Regulāri visi šādi darbiniek iapmāca eksporta kontroles atbilstības apjomu un piemērošanu.

ASBISC Enterprises PLC direktoru padome nekavējoties paziņo par neatbilstību jebkuram no ASBIS darbinieka kļūdainiem eksporta likumiem un noteikumiem.

 

Visi ASBIS produkti tiek pārdoti klientam ievērojot pārdošanas nosacījumus un noteikumus, kādi ir spēkā produktu pārdošanas brīdī. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ASBIS ir datortehnikas un programmatūru vairumtirdzniecības piegādātājs Eiropas, Vidus Āzijas un Āfrikas valstīs. Kompānija sadarbojas ar B2B klientiem, kā tālākpārdevējiem, mazumtirdzniecības pārstāvjiem, e-pārdevējiem, sistēmas administratoriem un OEM. ASBIS nepiegādā produkciju tieši gala patērētājam. Apmeklējiet ASBIS mājās lapā sadaļu tālākpārdevējiem, lai uzzinātu jums tuvākā IT veikala atrašanās vietu.