Septembris 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Septembris 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Septembris 14, 2018
Infortrend GSa family of all flash unified storage is designed to deliver ...
Augusts 16, 2018
Intel introduces new NUC kits and NUC mini PCs to the Intel NUC family ...
Augusts 13, 2018
Render, design, mix, edit, compose, model, and play. Empowering digital ...
Augusts 13, 2018
Intel outlines vision for reimagining memory and storage with Optane + QLC.
Ar šo paziņojam, ka par Tirdzniecības un mārketinga nodaļas jauno izpilddirektora vietnieku ir iecelts Jānis Ķemers

Decembris 17, 2012

ASBIS

Savā jaunajā amatā Ķemera kungs atskaitās tieši „ASBISc Enterprises PLC” izpilddirektoram Sergejam Kostevičam.

Darba pienākumu izpilde sākas ar 2012. gada 1. decembri. Galvenās Ķemera kunga prioritātes būs saimnieciskās darbības naudas plūsmas uzlabošana, stratēģisku uzņēmējdarbības attīstības pasākumu īstenošana un reģionālās darbības pārvaldība.

Iepriekš Jānis ir strādājis vadošos amatos mārketinga un tirdzniecības jomā uzņēmumos „Tech Data Corp.” un AS „SAF Tehnika”. Savā pēdējā amatā „Tech Data” viņš bija atbildīgs par daļu/piederumu P&L Eiropā un drukāšanas/piegādes struktūrvienībām, kā arī saimniecisko darbību attiecībā uz centrālās piegādes ķēdes tirgotājiem. Esam pārliecināti, ka viņa pieredze būs ļoti noderīga „ASBIS” vīzijas un mērķu sasniegšanai.