Maijs 13, 2019
Infortrend Europe Ltd are delighted to announce the release of their AI ...
Maijs 03, 2019
AMD
AMD designs, integrates and evolves high-performance computing and graphics ...
Aprīlis 22, 2019
INFINIDAT recently has announced the Metro Cluster solution InfiniBox Always On ...
Aprīlis 12, 2019
Intel and Google Cloud to Develop Anthos Reference Design to Simplify ...
Aprīlis 11, 2019
Intel in April 2019 introduced Intel Optane memory H10 with solid-state ...
Aprīlis 04, 2019
Building on more than 20 years of Intel® Xeon® platform leadership, Intel is ...
Ar šo paziņojam, ka par Tirdzniecības un mārketinga nodaļas jauno izpilddirektora vietnieku ir iecelts Jānis Ķemers

Decembris 17, 2012

ASBIS

Savā jaunajā amatā Ķemera kungs atskaitās tieši „ASBISc Enterprises PLC” izpilddirektoram Sergejam Kostevičam.

Darba pienākumu izpilde sākas ar 2012. gada 1. decembri. Galvenās Ķemera kunga prioritātes būs saimnieciskās darbības naudas plūsmas uzlabošana, stratēģisku uzņēmējdarbības attīstības pasākumu īstenošana un reģionālās darbības pārvaldība.

Iepriekš Jānis ir strādājis vadošos amatos mārketinga un tirdzniecības jomā uzņēmumos „Tech Data Corp.” un AS „SAF Tehnika”. Savā pēdējā amatā „Tech Data” viņš bija atbildīgs par daļu/piederumu P&L Eiropā un drukāšanas/piegādes struktūrvienībām, kā arī saimniecisko darbību attiecībā uz centrālās piegādes ķēdes tirgotājiem. Esam pārliecināti, ka viņa pieredze būs ļoti noderīga „ASBIS” vīzijas un mērķu sasniegšanai.