Janvāris 17, 2019
Intel unveiled the next wave of PC innovation that will advance the PC ...
Janvāris 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 January 2019, Limassol, Cyprus
Decembris 04, 2018
Drive Datacenter Performance with Infortrend GSa 5000 All-Flash Array
Novembris 26, 2018
Rezultāti šeit!
Ar šo paziņojam, ka par Tirdzniecības un mārketinga nodaļas jauno izpilddirektora vietnieku ir iecelts Jānis Ķemers

Decembris 17, 2012

ASBIS

Savā jaunajā amatā Ķemera kungs atskaitās tieši „ASBISc Enterprises PLC” izpilddirektoram Sergejam Kostevičam.

Darba pienākumu izpilde sākas ar 2012. gada 1. decembri. Galvenās Ķemera kunga prioritātes būs saimnieciskās darbības naudas plūsmas uzlabošana, stratēģisku uzņēmējdarbības attīstības pasākumu īstenošana un reģionālās darbības pārvaldība.

Iepriekš Jānis ir strādājis vadošos amatos mārketinga un tirdzniecības jomā uzņēmumos „Tech Data Corp.” un AS „SAF Tehnika”. Savā pēdējā amatā „Tech Data” viņš bija atbildīgs par daļu/piederumu P&L Eiropā un drukāšanas/piegādes struktūrvienībām, kā arī saimniecisko darbību attiecībā uz centrālās piegādes ķēdes tirgotājiem. Esam pārliecināti, ka viņa pieredze būs ļoti noderīga „ASBIS” vīzijas un mērķu sasniegšanai.